Home
Wie zijn wij?
Nieuws
Diensten
Contact

Over Eco Clean Services

 

Eco Clean Services is een frisse organisatie die staat voor een duurzame, milieu-ontlastende schoonmaak. Onze planeet, waar wij zuinig mee moeten omgaan, staat bij ons hoog in het vaandel. Dit vertalen wij in onze schoonmaakwerkwijze, door het gebruik van zachte chemie.

 

Daarom gebruiken wij alleen producten die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen die voor 100% afbreekbaar zijn.ook werken wij zo veel mogelijk zamen met bedrijven die C2C georienteerd zijn. Dit naar tevredenheid van onze klanten, die MVO (Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen) in hun bedrijfsvoering opnemen.

 

Advies

Wij geven ook advies aan organisaties. Bijvoorbeeld hoe zij om kunnen gaan met hun eigen producten binnen hun bedrijfsvoering. Denk daarbij aan o.a. handzepen, vaatwasmachines, waspoeders, schuurmidellen. Ook binnen de operationele lijnen waar reiniging voorkomt, kijken wij hoe deze op een ecologische manier kan plaatsvinden. Denk bv. aan het reinigen van inktrollen in de grafische industrie, ontvet bakken voor technische diensten, bandensporen verwijderen in bedrijfshallen en bitum verwijderen in de bouw.

 

Top